Sunday, 2 March 2008

"Never knew what i missed till i kissed ya"

Aw! God dag verdensborgere ..hmm..hele verden! Nu føler jeg meg ytters global, med på det globale komunikasjons middlet! Tjo hei...

Vel, for å begynne, bor i Liverpool for tiden, men var hjemme for en uke siden og spilte med Lucky Lips(bluegrass band fra oslo som eg er med i) og fikk med meg en fantastisk konsert med Brennen Leigh og hennes bror Seth. På slutten av settet sitt gjorde de to en helt fantastisk verson av Everly Brothers låta "Kissed you". Oh my goood... Nu har jeg lastet ned original versonen som er anderledes, men akk så fin og sitter i liverpool og lengter tilbake til noreg! Denne sangen burde være lagt inn i skole pensum føler eg:P hoho, nydeliig! bare i dag har jeg hørt den kanskje..hmm..20 ganger? 

Ja, you might say at folk har forskjellig musikk smak og akk så sant det er og det gjør jo verden vakker, men denne låta, tjo hei.... den er så fin!

"You don't realise what you do to me. And i didn't realise what a kiss could be" med melodien på (som jeg selvfølgelig ikke kan skrive ned), fantasticooomente!

Anyways, saknar noreg og sitter her og hører på godlåta og tenker tilbake. Oh, der begynte den på nytt jammen...

HAve it fun peeps, last ned låta:) Om du ikke liker den er det helt greit, men den er verdt et forsøk!

Live your life!

No comments: